16.9 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ντίεθ: “Καμία ομάδα δεν έχει πλεονέκτημα”

Οι δώδεκα ομάδες που θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος στη Βαλένθια έχουν συγκεντρωθεί στην πόλη και έχουν ήδη αρχίσει προπονήσεις. Ο Ντάνι Ντίεθ, βασικό στέλεχος της Ιμπεροστάρ Τενερίφης του Γιώργου Μπόγρη, μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη Τύπου (οι οποίες γίνονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας και όχι παρουσία δημοσιογράφων) δήλωσε πως καμία ομάδα δεν έχει πλεονέκτημα

"Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, αλλά η ACB κάνει πολύ καλή δουλειά για να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Από πλευράς φυσικής κατάστασης όλες οι ομάδες βρισκόμαστε πάνω κάτω στα ίδια. Η τακτική και η νοοτροπία, το μυαλό θα είναι τα κλειδιά. Καμία ομάδα δεν έχει πλεονέκτημα απέναντι σε κάποια άλλη. Πάμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε, να πάμε για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε το κίνητρο. Είναι πέντε παιχνίδια για να φτάσουμε στους ημιτελικούς. Να κάνεις την έκπληξη απέναντι σε μεγάλες ομάδες είναι σχεδόν απίθανο με άλλο σύστημα, αλλά τώρα υπάρχει μια πιθανότητα για όλους".

Για τον ίδιο ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα, στην οποία αγωνίστηκε από το 2015 ως το 2019: "Θα είναι όντως ιδιαίτερο να παίξει απέναντι στη Μάλαγα. Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, έχουν πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ για τη νίκη".

Όσο για τη δική του ομάδα και για τη δουλειά που γίνεται ήδη για την επόμενη σεζόν; "Οι ανανεώσεις συμβολαίων που έχουν ήδη γίνει δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε αυτή την ομάδα. Αλλά αυτή τη στιγμή θέλουμε να συγκεντρωθούμε στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ