21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ντέρμπι στη Νέα Ιωνία, με εκπλήξεις και δώρα

Κάλεσμα στον κόσμο τους να δώσει δυναμικό παρών στον εντός έδρας αγώνα τους με τους Ίκαρους Τρικάλων απηύθυναν από τη Νίκη Βόλου.

Το συγκρότημα της Μαγνησίας θα υποδεχθεί την Κυριακή (26/11, 17.00) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τους έτερους Θεσσαλούς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής, και θέλει στο πλευρό του και τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων του, ώστε να «σπρώξουν» παίκτες και τεχνική ηγεσία στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα πέντε ευρώ, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις από τους γηπεδούχους, με ένα νέο διαγωνιστικό παιχνίδι να εγκαινιάζεται με σκοπό να χαρίσει δώρα στους θεατές.

Η ανακοίνωση: «7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τους Ικάρους Τρικάλων στο μοναδικό εντός έδρας Θεσσαλικό ντέρμπι της χρονιάς. Απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια νίκη που θα μας δώσει ένα βαθμολογικό αβαντάζ ενόψει του ρεπό που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα. Η Δ.Ε., οι προπονητές και οι παίκτες της Νίκης Βόλου ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει για μια ακόμη φορά το γήπεδο και να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να πετύχουμε μια σημαντική νίκη στη δύσκολη εφετινή πορεία. Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται...
*Γενική είσοδος: 5 ευρώ
**Κάτοχοι καρτών διαρκείας εισέρχονται δωρεάν
***Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα
****Στο ημίχρονο του αγώνα θα σας συστήσουμε ένα διαγωνιστικό παιχνίδι που θα λαμβάνει χώρα σε κάθε εντός έδρας ματς της ομάδας μας! Θα μπορέσει ένας από εσάς να πετύχει το ΕΨΑποντο που θα του χαρίσει μεγάλα δώρα;».

Φωτ. από Νίκη Βόλου/Facebook (TechItSeriousProductions)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ