17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ντέλα Βάλε: “Να αλλάξουμε την νοοτροπία μας”

Η Γκραν Κανάρια έχει φιλοδοξία να φτάσει ψηλά φέτος στο Eurocup και έρχεται στην Πάτρα για να κάνει ζημιά στον Προμηθέα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Ο Αμεντέο Ντέλα Βάλε, ωστόσο, αποφεύγει τα μεγάλα λόγια:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί πέρσι δεν αγωνιστήκαμε στη διοργάνωση και είναι σημαντικό για εμάς τους παίκτες να συνεχίσουμε την καλή ευρωπαϊκή παράδοση του συλλόγου. Είναι σημαντικό ν’ αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να δούμε πώς θα βοηθήσουμε την ομάδα. Να προσπαθήσουμε ν’ ακούσουμε τι μας ζητάει ο προπονητής στο πλάνο του αγώνα και να το κάνουμε καλύτερα», δηλώνει. 

Κι ο βοηθός προπονητή, Βίκτορ Γκαρσία, προσθέτει: «Ξέρουμε ήδη πως ο Προμηθέας Πάτρας είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες.. Κατέκτησαν για πρώτη φορά το ελληνικό Super Cup κι έχουν ένα πλούσιο ρόστερ. Στην περιφέρεια έχουν παίκτες όπως ο Garrett και ο Miller, που είναι εξαιρετικοί σκόρερ. Στη θέση 3 έχουν τον Γιαννόπουλο, που είναι σπουδαίος σουτέρ κι άλλος ένας σημαντικός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Κι έχουν και πολλή ενέργεια κάτω από το καλάθι με τους Danny Agbelese, Delroy James και Δημήτρη Αγραβάνη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ