17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντάνκαν: «Ο Κόμπι ξυπνούσε τον καλύτερο μου εαυτό» (vids)

Για την σημασία που έχει για αυτόν και την πόλη του Σαν Αντόνιο η διάκρισή της εισόδου του στο Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame, αλλά και για την σχέση του με τον Κόμπι Μπράιαντ, μίλησε στην συνέντευξη τύπου ενόψει την αποψινής τελετής εισαγωγής της "Τάξης του 2020", ο Τιμ Ντάνκαν.

Με τον χαρακτηριστικό, φειδωλό του, τρόπο, ο Ντάνκαν ανέφερε τη σημασία που είχε για αυτόν το Σαν Αντόνιο αλλά και την σημασία που έχει για τους Σπερς η διάκρισή του.

"Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε δύο ακόμα εισακτέους" είπε αναφερόμενος στους Τζινόμπιλι και Πάρκερ. "Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Η πόλη του Σαν Αντόνιο ήταν ιδανική για εμένα. Η πόλη, οι φίλαθλοι, ο οργανισμός, όλα αυτά και είμαι περήφανος που τους εκπροσωπώ εδώ σήμερα"

https://twitter.com/LRam2/status/1393278115472871426

Ο Ντάνκαν μίλησε και για τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, καθώς ο "Ναύαρχος" θα είναι αυτός που θα τον προλογίσει στην αποψινή τελετή: "Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ο συμβατικός μέντορας, που θα με έπαιρνε στην άκρη, θα μου έλεγε και έδειχνε πράγματα. Ήταν απλά ο εαυτός του. Ένας φανταστικός άνθρωπος, ένας φανταστικός παίκτης και το ότι απλά καθόμουν και τον έβλεπα και μάθαινα από όσα έκανε, ήταν μια ευλογία για εμένα."

Φυσικά, και η κουβέντα πήγε και στον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ, τον μεγάλο απόντα της τελετής του Hall Of Fame. "Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός πάντα φέρνει τον καλύτερο εαυτό σου προς τα έξω, και αυτό έκανε σε εμένα κάθε φορά" θα πει ο Ντάνκαν. "Έπρεπε πάντα να ήσουν ο καλύτερος εαυτός σου από την αρχή μέχρι το τέλος, αν έπαιζες απέναντί του. Αυτό είναι που εκτιμώ κάθε φορά που θυμάμαι τις μάχες μας. Ήταν τιμή που μοιράστηκα τα παρκέ του NBA μαζί του." θα δηλώσει ο Duncan.

https://www.youtube.com/watch?v=hlbn96v_0Io



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ