23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κόμπι Μπράιαντ: Η κόρη του παρέλαβε το σακάκι του Hall Of Fame (pic+vid)

Απόψε το βράδυ, σε μία ειδική τελετή που θα γίνει στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης και το κτήριο του Naismith Memorial Basketball Hall Of Fame, η "Τάξη του 2020" θα μπει με κάθε επισημότητα στο μπασκετικό πάνθεον, με τον Κόμπι Μπράιαντ να είναι φυσικά ο μεγάλος απόντας από την τελετή.

Ο αείμνηστος Black Mamba, θα είναι ένας από τους τρεις τιμώμενους πρώην παίκτες του NBA, μαζί με τους Κέβιν Γκαρνέτ και Τιμ Ντάνκαν, ενώ την εισαγωγή του στο Hall Of Fame θα προλογίσει το είδωλό του και ίσως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, ο Μάικλ Τζόρνταν. Χθες, παραμονές αυτής της τελετής, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στην οποία μίλησαν όλοι οι τιμώμενοι αθλητές και προπονητές και παρέλαβαν τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί σακάκια τους και το δαχτυλίδι που συνοδεύει την τιμητική διάκριση της εισαγωγής στο Hall Of Fame.

https://twitter.com/Hoophall/status/1393385937715875840

Για τον Kobe Bryant, την παραλαβή έκανε η οικογένεια του, με την γυναίκα του, Βανέσα, και τη μεγαλύτερη κόρη του, Νατάλια, να ανεβαίνουν και να παραλαμβάνουν το σακάκι και το δαχτυλίδι, τα οποία φόρεσε, εις μνήμην του πατέρα της η Νατάλια. Η γυναίκα του Μπράιαντ μάλιστα, ήταν αυτή η οποία σχεδίασε και την ειδική "γωνία" που κάθε εισακτέος έχει στο κτήριο του Σπρίνγκφιλντ. Κατα τη διάρκεια της παραλαβής των αναμνηστικών, όλη οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Κόμπι, δημιουργώντας μία αρκετά φορτισμένη ατμόσφαιρα, η οποία όπως είναι λογικό θα υπάρχει και στην αποψινή τελετή.

https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1393449903775309824



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ