20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νικολαΐδης και Φείδας στην ΑΣ Ηλεκτρούπολης Ελληνικού

Τους δυο προπονητές που θα την καθοδηγήσουν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ ανακοίνωσε η νεοσύστατη ΑΣ Ηλεκτρούπολης Ελληνικού.

Έτσι, στο τιμόνι θα βρεθεί ο πρώην τεχνικός του Ελληνικού, Στέφανος Νικολαΐδης έχοντας ως βοηθό του τον Φώτη Φείδα.

Αναλυτικά :

«Ο Στέφανος Νικολαΐδης θα είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει μαζί με τον Φώτη Φείδα το "τιμόνι" της ομάδας του Α Σ Ηλεκτρούπολης Ελληνικού για την φετινή σεζόν στην Α' ΕΣΚΑΝΑ ΑΝΔΡΩΝ.
Ο Νικολαΐδης υπήρξε στο παρελθόν υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομών του Ηλυσιακού όπου και ανέδειξε στα παιδικά και εφηβικά τμήματα τους νεαρούς τότε αθλητές όπως τον Παπαπέτρου, Αθηναίου, Μπόγρη, Κασελάκη και μετέπειτα στελέχη της Εθνικής Ελλάδος.
Ήταν ο προπονητής στο Λεωνίδιο στην Γ' εθνική το 2012 αφού νωρίτερα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο με την ομάδα του Λεωνιδίου απο την Α1 ΕΣΚΑΚ. Έχει δουλέψει στην Αρμενική έχοντας εκεί δύο συνεχόμενες ανόδους απο την Δ' στην Β' ΕΣΚΑΝΑ, ενώ ο τελευταίος του σταθμός και για αρκετά χρόνια τόσο στην Α' ΕΣΚΑΝΑ όσο και στην Β' κατηγορία ήταν η ομάδα του ΑΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
Ο Φώτης Φείδας θα είναι ο assistant coach στον ΑΣΗΕ, υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής και ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας της Ηλεκτρούπολης. Την περσινή σεζόν ήταν βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα και προπονητής στο Εφηβικό της Ηλεκτρούπολης όπου και κατέκτησαν την άνοδο στην Β' κατηγορία.
Ο coach Νικολαΐδης δηλώνει πως στόχος και η φιλοδοξία της ομάδας για φέτος θα είναι η ομάδα να αποδίδει όμορφο μπάσκετ,
να έχει και πάλι μια αξιοπρεπή παρουσία που θα κάνει περήφανο τον κόσμο της ομάδος και μέσα απο την σκληρή δουλειά και επιμονή στις προπονήσεις να καταφέρουν να βγαίνει ένα κλίμα οικογενειακό το οποίο να ευχαριστεί προτίστως όλους όσους θα συμμετέχουν και θα είναι μέσα και γύρω απο το τμήμα των ανδρών.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ