15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο το έκαναν πρώτα (vids)

O Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έγιναν τα πρώτα αδέρφια, στην ιστορία του ΝΒΑ, που κατέκτησαν τον τίτλο.

Ο 23χρονος φόργουορντ της Βιλερμπάν πανηγύρισε πέρυσι το πρωτάθλημα με τους Λος Άντζελες Λέικερς και το ίδιο έκαναν φέτος τα μεγαλύτερα αδέρφια του, με τους Μιλγουόκι Μπακς. Το 2019 οι Γκασόλ είχαν γίνει τα πρώτα δύο αδέρφια που αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με το Μαρκ να κερδίζει τον τίτλο με τους Τορόντο Ράπτορς, όπως είχε κάνει το 2009 και το 2010 με τους Λος Άντζελες Λέικερς ο Πάου Γκασόλ.

Ωστόσο, οι δύο παίκτες των «ελαφιών» δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν παρά μόνο μέσω FaceTime, αφού ο 29χρονος φόργουορντ βρίσκεται σε καραντίνα, λόγω κορονοϊού. «Θα έρθω στο ξενοδοχείο», είπε ο Γιάννης στο Θανάση, με εκείνον να του απαντάει: «Μην έρθεις, δεν θα σου ανοίξω την πόρτα». Ο «Greek Freak», όμως, επέμεινε: «Είμαι πρωταθλητής κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει αυτό».

https://www.youtube.com/watch?v=KF9Rq48CeRM

O Κώστας Αντετοκούνμπο είχε γίνει πέρυσι ο πρώτος παίκτης γεννημένος στην Ελλάδα που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο «μαγικό κόσμο». Ο Λου Τσιουρόπουλος (1957, 1959) και ο Κερτ Ράμπις ή Κυριάκος Ραμπίδης (1982, 1985, 1987 και 1988) ήταν οι πρώτοι Έλληνες ομογενείς, που είχαν πανηγυρίσει τον τίτλο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Antetokounmpo (@kostas__ante13)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ