16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΝΒΑ: Παίκτης των Ρόκετς «έφαγε ξύλο» στο Μαϊάμι (vids)

Θύμα επίθεσης για δεύτερη φορά στην καριέρα του έπεσε ο γκαρντ/φόργουορντ των Χιούστον Ρόκετς Στέρλινγκ Μπράουν το βράδυ της Κυριακής.

Ο 26χρονος άσος δεν είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί σε περιστατικό βίας. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ήταν το θύμα. Πριν από τρία χρόνια έξι αστυνομικοί στο Μιλγουόκι τον είχαν συλλάβει και είχαν χρησιμοποιήσει εις βάρος του τέιζερ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς η αστυνομική βία ήταν αχρείαστη και μάλιστα η πόλη του Μιλγουόκι είχε ζητήσει επίσημα συγγνώμη από τον τότε παίκτη των Μπακς και συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μάλιστα ο Στέρλινγκ Μπράουν απέρριψε τότε τις 400.000 δολάρια που πρόσφερε η πόλη του Μιλγουόκι ως συμβιβασμό για την υπόθεση της αστυνομικής βίας κι έγινε πλουσιότερος κατά 750.000 δολάρια.

Ωστόσο αυτήν την φορά δεν έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. Όπως ανακοίνωσε η νυν ομάδα του -Χιούστον Ρόκετς-, το βράδυ της Κυριακής (18/4) δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στο Μαϊάμι. 

Όπως τονίζει η ομάδα του Τέξας, ο Μπράουν δεν γνώριζε και δεν συνομίλησε με τους δράστες και πλέον γίνεται έρευνα για να βρεθούν οι ένοχοι.

Θυμηθείτε το προηγούμενο περιστατικό:

https://www.youtube.com/watch?v=oPSpmk7S4eg

Δείτε τι συνέβη την περασμένη Κυριακή (18/4):

https://www.youtube.com/watch?v=y1ikiqtbsmg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ