25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΝΒΑ: Ξανά εκτός ο ΛεMπρόν Τζέιμς!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει από την μεγαλύτερη χρονικά απουσία της καριέρας του από τα γήπεδα και ο ΛεΜπρον Τζέιμς βρίσκεται πάλι στα πιτς, χάνοντας το αποψινό παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς!

Ο "Βασιλιάς", ο οποίος πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία ενός μήνα, παίζοντας απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς, φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημά του στον δεξιό αστράγαλο. Όπως βγήκε από το ιατρικό δελτίο των Λέικερς, ο 36χρονος σταρ τους θα ξεκουράσει τον αστράγαλό του στο αποψινό παιχνίδι με τους Ντένβερ Νάγκετς, καθώς οι ενοχλήσεις επανήλθαν έπειτα από μία φάση στο τέταρτο δωδεκάλεπτο της αναμέτρησης της Κυριακής απέναντι στο Τορόντο.

Την ίδια ώρα, στον αέρα βρίσκεται η συμμετοχή του και στο επόμενο παιχνίδι, που ακολουθεί την Πέμπτη, απέναντι στους συμπολίτες, Λος Άντζελες Κλίπερς. Με τον ΛεΜπρόν εκτός, οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονται σε ένα πολύ κακό φεγγάρι, έχοντας πέσει από τη δεύτερη θέση της Δύσης στην 6η, ισοβαθμόντας με τους 5ους Ντάλας Μάβερικς αλλά και τους 7ους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Με τον κίνδυνο της συμμετοχής στο play in tournament να είναι κάτι παραπάνω από ορατός, οποιαδήποτε απώλεια σε αυτό το κομμάτι της σεζόν είναι πολύ κρίσιμη, ιδιαίτερα αν μιλάμε για τον Τζέιμς.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1389285147820888068



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ