16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λεμπρόν: «Πρέπει να απολυθεί όποιος σκέφτηκε το play-in τουρνουά»

Τη δυσφορία του για την αλλαγή στο φορμάτ του πρωταθλήματος και θέσπιση του play-in τουρνουά εξέφρασε ο Λεμπρόν Τζέιμς, με κάποιους μήνες καθυστέρηση βέβαια. 

«Όποιος σκέφτηκε και σχεδίασε αυτό το πράγμα για το play-in τουρνουά για τα playoffs πρέπει να απολυθεί», ανέφερε ενδεικτικά ο «King». 

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 38-28 και ισοβαθμούν με τους Ντάλας Μάβερικς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Η απουσία του Λεμπρόν από 20 παιχνίδια έφερε 12 ήττες στους Λέικερς και τους έχει οδηγήσει σε δεινή θέση, κάτι που φάνηκε να ενόχλησε τον σούπερσταρ του ΝΒΑ

Πρώτος αγώνας: Η ομάδα με το 7ο καλύτερο ρεκόρ σε κάθε περιφέρεια θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα με το 8ο καλύτερο ρεκόρ. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στα playoffs ως 7η. 

Δεύτερος αγώνας: Η ομάδα με το 9ο καλύτερο ρεκόρ από κάθε μία εκ των δύο περιφερειών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα με το 10ο καλύτερο ρεκόρ. Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του πρώτου αγώνα, ενώ η ηττημένη ομάδα θα αποκλειστεί.

Τρίτος αγώνας: Η ηττημένη ομάδα του πρώτου αγώνα και η νικήτρια ομάδα του δεύτερου αγώνα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και αυτή που θα νικήσει θα προκριθεί στα playoffs ως 8η. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ