18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νας: «Δεν αρκεί να εμφανιστούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε»

Ο Στιβ Νας δεν «μάσησε» τα λόγια του μετά την δεύτερη σερί ήττα των Μπρούκλιν Νετς από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και θέλησε να τρίξει τα δόντια των παικτών του.

Ο άλλοτε all star παίκτης στην πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής στο ΝΒΑ έχει αναλάβει ένα μεγάλο και συνάμα απαιτητικό project, όπως οι Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι μετά τις ανταλλαγές προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και τις ισορροπίες τους.

Πάντως η δεύτερη συνεχόμενη ήττα από τους Καβαλίερς χτύπησε καμπανάκι κινδύνου στον Στιβ Νας και μετά την λήξη του αγώνα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι το πλέον ξεκάθαρο μήνυμα που πήραμε είναι ότι απλώς το να εμφανιστούμε στο γήπεδο δεν αρκεί για να νικήσουμε.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε πιο σκληρά. Να ψάξουμε πιο βαθιά. Δεν έχουμε ένα ρόστερ γεμάτο αμυντικούς, οπότε πρέπει να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι, πιο περήφανοι. Να βάλουμε ένα χέρι στα σουτ, να παλέψουμε για τις διεκδικούμενες μπάλες, να σπρώξουμε. Νομίζω ότι αυτό μας λείπει περισσότερο» ήταν τα λόγια του τεχνικού των Νετς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ