23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Ναι μεν, αλλά…» για την συμφωνία με Λαμπρόπουλο

Το ότι ο Φώτης Λαμπρόπουλος συμφώνησε με τον ΓΛ Φάρο δεν μπαίνει σε διαδικασία αμφισβήτησης, κάτι που έδωσε στην δημοσιότητα με χθεσινή (19/4) του ανάρτηση  Γιάννη Γιαννάκης.

Εκεί που περιπλέκεται το θέμα, είναι αν ο 35χρονος Έλληνας φόργουορντ θα προλάβει τις προθεσμίες, και θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα, ώστε να βοηθήσει τους Θεσσαλούς στα τρία παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της Stoiximan.gr BASKET LEAGUE, ξεκινώντας από αυτό στο Λαύριο, στις 4 Μαΐου.

Όπως είναι γνωστό, ο Φώτης Λαμπρόπουλος αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς και στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, με την ομάδα να βρίσκεται στην 17η θέση με ρεκόρ 12-21, και αν τελειώνει αυτή τη στιγμή η λίγκα θα έδινε το παρών στα πλέι άουτ. Αυτό σημαίνει πως έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από την Κίλμες (ρεκόρ 13-21 ) καλείται να δώσει πέντε παιχνίδια ως τις 3/5, δηλαδή σε λιγότερο από 15 ημέρες, και αν καταφέρει να ξεφύγει από αυτή τη ζώνη, θα είναι ελεύθερος να αποχωρήσει από την Μπόκα.

Αν όμως η Μπόκα μπει στα πλέι άουτ δύσκολα θα μπορέσει να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να κρίνεται από αυτές τις 15 ημέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ