15.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Από την Αργεντινή στη Λάρισα ο Λαμπρόπουλος

Την δική του προσπάθεια πραγματοποιεί ο ΓΛ Φάρος θέλοντας να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Stoiximan.gr BASKET LEAGUE και έτσι, έχοντας τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, συμφώνησε με τον Φώτη Λαμπρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελληνική πραγματικότητα.

Ο 35χρονος Έλληνας φόργουορντ, μετά από μια επιτυχημένη διετία στην Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς, συμφώνησε με την ομάδα της Λάρισας, όπως ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας ο Γιάννης Γιαννάκης. Την σεζόν που διανύουμε είχε 14,2 πόντους και 7,7 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια, ενώ την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Ελλάδα ήταν με τον Αρκαδικό, στην πρώτη και μοναδική παρουσία των Αρκάδων στην Α1 (2015-2016), έχοντας σε 12 παιχνίδια 9,2 πόντους και 3,5 ριμπάουντ, για να μεταπηδήσει την ίδια σεζόν στον Απόλλωνα Πάτρας όπου έδωσε το παρών σε 14 παιχνίδια (8 πόντοι, 5,4 ριμπάουντ).

Αναλυτικά ο Γιάννης Γιαννάκης έγραψε : «Καταφθάνει από την Αργεντινή και ο Fotis Lambropoulos να μας βοηθήσει να σηκώσουμε τη χαρά ακόμα μιας νίκης!!!! Ξαναφέρνουμε τα ελληνόπουλα στην Ελλάδα μας!!!»

photo credit : eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ