23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νίκη του Παναθηναϊκού στο «ξεμούδιασμα» με το Iona του Πιτίνο (pics, vid)

Έστω και με φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, η σεζόν άρχισε με νίκη για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Iona του Ρικ Πιτίνο στο ΟΑΚΑ με 73-66.

 

 

Ήταν στην πραγματικότητα μια ευκαιρία διεξόδου από τη ρουτίνα των προπονήσεων των πρώτων ημερών, παρότι ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε χθες ότι αυτό το φιλικό ήταν πρόωρο για την περίοδο την οποία διανύει η ομάδα του. Αν και δεν άρχισε καλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 15-7, ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε και πλησίασε στο 17-16 για να κλείσει η πρώτη περίοδος με σκορ 20-16.

 


Το Iona ξέφυγε με 27-20 αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με 37-36. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν και στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 59-56. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μέσα από την άμυνα της, είχε τον σχετικό έλεγχο στην τέταρτη περίοδο και έφτασε στη νίκη.

 

 

 

 

Λίγο μετά το τέλος του φιλικού, ο Πιτίνο ευχαρίστησε με tweet τον Παναθηναϊκό: «Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ. Βοήθησε το Iona να γίνει καλύτερο. Καλή επιτυχία σε έναν σπουδαίο οργανισμό».

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ