16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πρίφτης: «Υπάρχουν εκκρεμότητες στο ρόστερ» (vid)

Για την πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης, σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι των "Πρασίνων" στο YouTube.

O Έλληνας τεχνικός τόνισε τη δουλειά που γίνεται σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για να χτιστεί η χημεία και το ομαδικό πνεύμα της φετινής "εκδοχής" του Παναθηναϊκού, ενώ την ίδια ώρα ανέφερε πως υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες στο θέμα της στελέχωσης του ρόστερ, που περιμένουν να κλείσουν, ώστε να θεωρηθεί "ολοκληρωμένο".

«Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο, υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μας. Έχουμε κάποιες εκρεμμότητες στο ρόστερ, περιμένουμε να ολοκληρωθεί ώστε να μπούμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Προσπαθούμε σταδιακά να χτίσουμε τη χημεία μας, τους συσχετισμούς μας, τη συνεργασία, να χτίσουμε το ομαδικό παιχνίδι. Την ίδια ώρα προσπαθούμε να βάλουμε κάποιους κανόνες: Τον τρόπο που θα ζούμε μέσα και έξω από το γήπεδο, να βάλουμε τη καθημερινότητά μας σε μια τάξη και να αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν ομάδα, με τον τρόπο που πρέπει.»

Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο του φετινό φιλικό, απέναντι στο Πανεπιστήμιο του Αϊόνα και τον Ρικ Πιτίνο, με τον Δημήτρη Πρίφτη να τονίζει ότι αν και είναι πολύ νωρίς, θα προσπαθήσουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα από το συγκεκριμένο φιλικό.

«Αύριο έχουμε το πρώτο φιλικό, θα έλεγα ότι είναι λίγο πρόωρο, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε σαν μία καλή προπόνηση. Αν και είμαστε ούτε μία βδομάδα μαζί στο γήπεδο, τα παιδιά έχουν έρθει σε καλή κατάσταση, και θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να δούμε κάποια πράγματα και να τα παρακολουθήσουμε στο βίντεο» κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

https://www.youtube.com/watch?v=LFcPs1BnfH4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ