27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Νίκη και επισκέψεις για Κώστα (vids)

Οι Τέξας Λέτζεντς έπαιξαν ξανά με τους Άγκουα Καλιέντε Κλίπερς, στο «Comerica Center», κι αυτή τη φορά κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με 106-103 για την G-League.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν είχε την ίδια καλή εμφάνιση, με το παιχνίδι του Σαββάτου (16/03), μένοντας στους 7π. με 2/2 δίποντα και 1/3 τρίποντα, μαζί με εφτά ριμπάουντ, δύο ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα, ένα κόψιμο, αλλά και τρία λάθη στα 25’ που έμεινε στο παρκέ. Ο Νέιτ Μέισον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «θρύλων», με 20π., τόσους είχε και ο Έιντζελ Ντελγκάδο από πλευράς φιλοξενούμενων, μαζί με 21 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=BIRFB67I7F8

Τον αγώνα παρακολούθησαν και απόφοιτοι του πανεπιστημίου του Ντέιτον, στο οποίο φοίτησε ο 21χρονος φόργουορντ, μαζί με τις οικογένειές τους. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έχασε την ευκαιρία να τους συναντήσει μετά το τέλος του ματς και να βγάλει την πατροπαράδοτη αναμνηστική φωτογραφία…

Οι Ουισκόνσιν Χερντ, από την πλευρά τους, γνώρισαν την ήττα με 123-116 από τους Αϊόβα Γουλφς στο «Wells Fargo Arena», με τον Κανέλλο Γαρμπή να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής. «Διπλός» με 22π. και δεκατρία ριμπάουντ ήταν ο Μάικλ Κουόλς και από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μπράντον Γκούντγουιν με 28π., εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=3P-7g-_J6xY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ