25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ξεχώρισαν οι Έλληνες στην G-League (vids)

Θετική παρουσία είχαν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Ναζ Μήτρου-Λονγκ στην G-League, αν και μόνο ο ένας κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Ο 21χρονος φόργουορντ είδε τους Τέξας Λέτζεντς να χάνουν με 125-119 τους Άγκουα Καλιέντε Κλίπερς στο «Comerica Center», αν και ξεκίνησε ως βασικός και σε 35’ είχε 17π. με 2/4 βολές, 3/5 δίποντα και 3/4 τρίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα, τρία κοψίματα, ενώ υπέπεσε και σε δύο λάθη. Πρώτος σκόρερ των «θρύλων» αναδείχθηκε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ξαβιέ Ρατάν-Μέις, με 29π., ενώ από τους νικητές ο Τζόναθαν Μότλεϊ είχε 28π. και δέκα ριμπάουντ και ο Έιντζελ Ντελγκάδο 27π. και δεκαεφτά ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=OS84gCP3zM0

Ο ελληνικής καταγωγής γκαρντ των Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς τους βοήθησε να φθάσουν στη νίκη με 141-114 επί των Σιου Φολς Σκάιφορς στο «Sanford Pentagon» με 20π. με 1/2 βολές, 5/7 δίποντα και 3/6 τρίποντα, οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ισάριθμα κλεψίματα, δύο κοψίματα και μόλις ένα λάθος στα 31’ που έμεινε στο παρκέ. Ο Γκρέισον Άλεν ηγήθηκε επιθετικά των «αστεριών», σκοράροντας 22π., ο Μπούμπου Πάλο -που πέρασε από τον Προμηθέα Πατρών αλλά δεν αγωνίστηκε σε επίσημο ματς- τελείωσε με 27π. από πλευράς γηπεδούχων.

https://www.youtube.com/watch?v=P-GB6nSaAqk

https://www.youtube.com/watch?v=j2WmWRxn0MY

Δεύτερη διαδοχική νίκη σημείωσαν οι Ουισκόνσιν Χερντ, 116-114 τους Λέικλαντ Μάτζικ στη «Menominee Nation Arena», αλλά ο Κανέλλος Γαρμπής δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή τους. Ο Κρίστιαν Γουντ με 35π. και δεκαπέντε ριμπάουντ πήρε από το... χέρι τους γηπεδούχους, ενώ από τους ηττημένος ο Τρόι Κοπέιν τελείωσε με 23π. και εφτά ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=Jummlo5CdcM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ