26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Νέο τεστ, με Δομινικανή Δημοκρατία (vid)

Ακόμα ένα φιλικό θα δώσει στο Σουτσόου η Εθνική Ελλάδας Ανδρών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Μετά την άνετη νίκη του επί της Ιορδανίας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παίξει τη Δευτέρα (26/08, 14.30) με τη Δομινικανή Δημοκρατία, στο «Suzhou Sports Center», για το διεθνές τουρνουά «Άτλας». Με νίκη οι Έλληνες διεθνείς θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στον τελικό (27/08, 19.30), διαφορετικά θα παίξουν σε αγώνα κατάταξης. Θυμίζουμε πως στους αγώνες συμμετέχουν ακόμα το Πουέρτο Ρίκο, η Σενεγάλη, η Τουρκία, η Βενεζουέλα και φυσικά η «οικοδέσποινα» Κίνα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, έχει έντεκα παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι είναι οι εξής: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Εκτός έμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Δείτε, σε live streaming, το φιλικό Ελλάδα-Δομινικανή Δημοκρατία μέσα από το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της FIBA στο Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=HDuy-s1WxOU

Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στο ΣΤ’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα γίνει στην πόλη Ναντσίνγκ, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με το Μαυροβούνιο, τη Βραζιλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η Δομινικανή Δημοκρατία θα παίξει στο Ζ’ Όμιλο, στη Σεντζέν, με αντιπάλους τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιορδανία.

Δείτε, σε live streaming, και το Ιορδανία-Κίνα:

https://www.youtube.com/watch?v=un2Ko2tOscA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ