23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Εκτός ο Κόνιαρης

Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών στο Σουτσόου, απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας «Άτλας».

Ο 22άχρονος γκαρντ υποφέρει από φαρυγγίτιδα κι αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής. Δεν μετέβη στο «Suzhou Sports Center», μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες διεθνείς, παρά προτιμήθηκε να παραμείνει στο ξενοδοχείο ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραταχθεί στο προτελευταίο φιλικό του, πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με έντεκα παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Μάντζαρης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Αντώνης Κόνιαρης μαζί με το Βαγγέλη Μάντζαρη διεκδικούν, επί της ουσίας, την τελευταία θέση για το τελικό ρόστερ της «γαλανόλευκης», που θα παραταχθεί στα ασιατικά παρκέ στο μεγάλο φετινό «ραντεβού» του διεθνούς μπάσκετ (31/08-15/09). Εξάλλου, ο τραυματίας Κώστας Σλούκας αναμένεται να ταξιδέψει την Τρίτη (27/08) για την Κίνα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Θανάση Σκουρτόπουλου, στα επίσημα ματς.

Δείτε εδώ, μέσω live streaming, το Ελλάδα-Δομινικανή Δημοκρατία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ