20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Νέος προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο ο Κασικτσόγλου

Ο Μέγας Αλάξανδρος δεν αγωνίστηκε χθες (8/3) στα πλαίσια της 18η αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, έχοντας το ρεπό του, αλλά θέλει να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, προσπαθώντας να σώσει την κατηγορία.

Έτσι, μετά την αποχώρηση του Θανάση Κασαπίδη για τον Ιωνικό Νικαίας στα μέσα Ιανουαρίου, την θέση του πήρε ο άμεσος συνεργάτης του, Αλέξανδρος Γαλής, ο οποίος ωστόσο αποχωρεί, για να τον αντικαταστήσει ο Μιχάλης Κασικτσόγλου. Ο 38χρονος τεχνικός έχει αγωνιστεί ως αθλητής σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και Σταυρούπολη, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή την περσινή σεζόν και στην Σταυρούπολη. Υπήρξε άμεσος συνεργάτης του Φώτη Τακιανού στον ΟΦΗ και την Α2 ενώ έχει εργαστεί από το ίδιο πόστο και στον Έσπερο Πατρών (Β΄Εθνική Ανδρών) και ως προπονητής στις γυναικείες ομάδες του Ο.Α.Χανίων (άνοδος στην Α2) και του Ηρακλή (Α2).

Αναλυτικά :

«Ο Μιχάλης Κασικτσόγλου είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης.
Ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή στην Σταυρούπολη Ε.Κ. όπου την περσινή χρονιά ήταν προπονητής της ανδρικής ομάδας στην Ά Ε.Κ.Α.Σ.Θ.
Έχει επίσης εργαστεί ως βοηθός προπονητή στον Ο.Φ.Η. (Α2 Ανδρών) και στον Έσπερο Πατρών (Β΄Εθνική Ανδρών) και ως προπονητής στις γυναικείες ομάδες του Ο.Α.Χανίων (άνοδος στην Α2) και του Ηρακλή (Α2).

Από τη πλευρά του ο Μέγας Αλέξανδρος θέλει να ευχαριστήσει τον coach Αλέξανδρο Γαλη για τη προσφορά του στο αντρικό τμήμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ