20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γ’ Εθνική (Βορράς): Οι κορυφαίοι της 7ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (Βορράς), και το basketa.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα στον 1ο και το 2ο όμιλο Βορρά, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής.

3ος όμιλος

1.Γιώργος Ίλτσογλου (Ολυμπιακός Βόλου)

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε νίκη «ανάσα» απέναντι στον Αριστοτέλη Φλώρινας. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Ίλτσογλου ο οποίος σημείωσε 21 πόντους. Ο 21χρονος Βολιώτης πλέι μέικερ, εκτός των άλλων έδειξε και την ευκαιρία που έχει να σκοράρει έξω από τα 6,75 αφού σημείωσε 3 τρίποντα στο συγκεκριμένο ματς.

2.Γεράσιμος Καλογεράτος (ΑΓΣΙ)

Στο +6 πανηγύρισε ο ΑΓΣΙ των Ίκαρων Σερρών κατακτώντας μια νίκη σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας. Πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο ματς ο Γεράσιμος Καλογεράτος, ο οποίος το τρίτο δεκάλεπτο πήρε από το… χέρι την ομάδα του και με 10 πόντους της έδωσε τα ηνία στο σκορ τα οποία και κράτησε μέχρι και την ολοκλήρωση του 40λεπτου. Ο 26 ετών ολοκλήρωσε με 18 πόντους με 2 τρίποντα το παιχνίδι.

3.Σάκης Κουτίνας (Νίκη Βόλου)

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Σάκης Κουτίνας έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του ολοσχερώς τις δύσκολες στιγμές των τραυματισμών και έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ. Ο φόργουορντ με τους 30 πόντους που σκόραρε απέναντι στον ΦΟ Αριδαίας κατάφερε να κράτησε την ομάδα του μπροστά  την ώρα που ο αντίπαλος πίεσε για την «έκπληξη».

4.Γιώργος Γιαννουζάκος (Αετοί Βέροιας)

Οι Αετοί Βέροιας πήραν το θετικό αποτέλεσμα του Παλαμά με όπλο την… εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο 44χρονος Γιώργος Γιαννουζάκος ήταν αυτό που με 16 πόντους με 3 τρίποντα στο 38-36 (20΄) βγήκε μπροστά, έκανε την ανατροπή και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

5.Χρήστος Μπάλλας (IBC)

Μπορεί ο Χρήστος Μπάλλας να αστόχησε στο τελευταίο σουτ της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα το ΙΒC να πανηγυρίσει στην παράταση, παρόλα αυτά «ξελάσπωσε» αρκετές φορές την ομάδα του κόντρα στην Αναγέννηση. Συγκεκριμένα ο σέντερ των Ιωαννίνων με 7 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε αέρα στην ομάδα του, ενώ και λίγο αργότερα ξεκόλλησε το IBC από το 69-69. Ο 29χρονος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έκανε ταμείο 23 πόντων με 2 τρίποντα.

Προπονητής

Σοφοκλής Τσουκανέλης (ΑΓΣΙ)

Στους 10 βαθμούς ανέβηκε ο ΑΓΣΙ μετα τη νίκη του κόντρα στους Ίκαρους Τρικάλων. Οι φιλοξενούμενοι διέψευσαν τα προγνωστικά, έκαναν την ανατροπή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν ένα σπουδαίο «διπλό» στη μάχη τους στο πρωτάθλημα. Εκτός από τα εύσημα στους παίκτες επιβράβευση παίρνει και ο τεχνικός του συνόλου Σοφοκλής Τσουκανέλης, ο οποίος στο ημίχρονο τόνισε τα κακώς κείμενα της ομάδας του με αποτέλεσμα ο ΑΓΣΙ να εμφανιστεί με άλλο πρόσωπο στο δεύτερο μισό και εν τέλει να πανηγυρίσει.

4ος όμιλος

1.Αναστάσιος Φραγκούλης (Ίκαροι Σερρών)

Οι Ίκαροι Σερρών συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου αφού προσπέρασαν και την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 69-60. Εξαιρετικός για τους φιλοξενούμενους ο Αναστάσιος Φραγκούλης ο οποίος σκόραρε 20 πόντους με 5 τρίποντα. Ο 20χρονος πλέι μεικερ επέστρεψε φέτος στην ομάδα όπου ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα έπειτα από 3 χρόνια στον Πανσερραϊκό και καθώς φαίνεται παρα το νεαρό της ηλικίας του οι Ίκαροι των εμπιστεύονται… τυφλά προκειμένου να οργανώνει την ομάδα στο παρκέ.

2.Κώστας Κυφωνίδης (Απόλλωνας Καλαμαριάς)

Το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα πανηγύρισε ο Απόλλων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη του  Μαντουλίδη, αφήνοντας τον τελευταίο στον βαθμολογικό πίνακα. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεχώρισε ο 20χρονος γκαρντ των γηπεδούχων, Κώστας Κυφωνίδης που με 20 πόντους και 9 από τα 6,75 έδωσε ενέργεια και ζωντάνια στην ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γκαρντ προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Κομοτηνής και Λεύκιππο Ξάνθης.

3.Θεόδωρος Κωστακίδης (Μέγας Αλέξανδρος)

Ο Μέγας Αλέξανδρος συνεχιίει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, αφού κατέκτησε τη νίκη και του Ζέφυρου 02. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο «καλάθι» να πανηγυρίσουν, με τον 24χρονο φόργουορντ, Θεόδωρο Κωστακίδη να είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Κωστακίδης με 18 πόντους και 2 τρίποντα αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

4.Νίκος Αζίζης (Μακεδονικός)

Γι’ ακόμα ένα ματς ο Νίκος Αζίζης ήταν εξαιρετικός. Ο 22χρονος σμαλ φόργουορντ με 21 πόντους και 3 τρίποντα κόντρα στην ΜΕΝΤ… καθάρισε για τους «πράσινους» οι οποίοι έφτασαν τις πέντε νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

5.Χάρης Βοΐβατόπουλος (Λεύκιππος Ξάνθης)

Ο Λεύκιππος πήρε τη νίκη της Ασπίδας στο ντέρμπι της Ξάνθης με 87-64. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχοντας εξαιρετικό τον έμπειρο σέντερ Χάρη Βοΐβατόπουλο κατάφεραν να πανηγυρίσουν και να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου. Ο 34χρονος σέντερ έκλεισε το ταμείο του στους 22 πόντους δείχνοντας έτσι να μην έχει αντίσταση στην ρακέτα. Την περσινή αγωνιστική σεζόν ο Βοΐβατόπουλο αγωνίστηκε στην Ελευθερούπολη και την Α2 εθνική κατηγορία.

Προπονητής

Νίκος Ρετζέπης  (Λεύκιππος Ξάνθης)

Ο Νίκος Ρετζέπης οδήγησε την ομάδα του σε μια εμφατική νίκη απέναντι στην συντοπίτισσα Ασπίδα. Ο Λεύκιππος χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια κατέκτησε το εκτός του σερί ροζ φύλλο κρατώντας τα ηνία από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο τεχνικός φαίνεται πως είχε προετοιμάσει απόλυτα τους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς κερδίζοντας τα εύσημα του αήττητου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ