24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νέα αρχή με «διπλό» θέλει ο Ηρακλής

Το κλειστό του Εσπέρου, στην Καλλιθέα, είναι ο πρώτος «σταθμός» για τον Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Στην πρεμιέρα τους στο γυναικείο πρωτάθλημα οι Θεσσαλονικιές δοκιμάζονται το Σάββατο (27/10, 14.00) απέναντι στις Εσπερίδες και θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση. Η ήττα τους από τον Πρωτέα Βούλας στο «Γ. Γεννηματάς», στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας, ανήκει ήδη στο παρελθόν για τις παίκτριες του «Γηραιού», όπως δήλωσε και η Ευαγγελίνα Πετρίδου στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος ενάντια στην ομάδα των Εσπερίδων. Εμείς, από τη μεριά μας, θα αφήσουμε πίσω το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Πρωτέα Βούλας και ό,τι έγινε και θα βάλουμε τα δυνατά μας με συγκέντρωση και ψυχή από την αρχή και μέχρι το τέλος για να πάρουμε τη νίκη».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του Ηρακλή, Γρηγόρης Κοκκινίδης: «Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Δείχνει τη νοοτροπία και την ταυτότητα κάθε ομάδας. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να παραμείνουμε ενωμένοι, συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Η ομάδα των Εσπερίδων διαθέτει αθλήτριες με εμπειρία και πολλά χρόνια στην Α1. Εμείς πιστεύουμε στα κορίτσια μας και τη δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε όλες τις αντιξοότητες και μετά την αλλαγή της Σέι Μαλόν είμαστε εδώ για να δηλώσουμε παρών στο πρωτάθλημα της Α1».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ