24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βιδορέτα: Είναι ένα “match ball”

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη διεκδικεί αύριο (16/9) μία από τις δύο τελευταίες θέσεις στο Final 8 του BCL που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Αντιμετωπίζει αύριο την Οστάνδη εντός έδρας και χρειάζεται τη νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την Αθήνα. Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η ομάδα ζήτησε εγγράφως και επισήμως από την Κυβέρνηση των Καναρίων την άδεια για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στο Σαντιάγο Μαρτίν. Όπως ανακοίνωσε η Ιμπεροστάρ Τενερίφη δεν υπήρξε καν απάντηση στο αίτημά της. Έτσι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Τσους Βιδορέτα είχε τη δική του αποστολή, να ετοιμάσει την ομάδα για ότι συμβεί στο παρκέ, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην εξέδρα. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1. Η Οστάνδη νίκησε 75-69 εντός έδρας, ενώ οι Ισπανοί είχαν νικήσει 85-75 στο δικό τους "σπίτι".

"Είναι ένας match ball για τις δύο ομάδες", δήλωσε ο Βιδορέτα: "Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι αν εξαιρέσουμε το SuperCopa και είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Η Οστάνδη είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, γεμάτη σε κάθε θέση και πολύ επικίνδυνη. Όλοι πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα και από εδώ και πέρα θα πρέπει να παίξουμε με ισορροπία".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ