30.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μ’ ένα επιπλέον «όπλο» οι Μπακς κόντρα στους Ράπτορς

Οι Μιλγουόκι Μπακς ετοιμάζονται για τους τελικούς με τους Τορόντο Ράπτορς και ο Μάικ Μπούντενχολζερ έχει ένα επιπλέον «όπλο».

Ο λόγος φυσικά για τον Μάλκολμ Μπρόγκντον ο οποίος έπαιξε μόνο στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς με τους Μπόστον Σέλτικς λόγω τραυματισμού.

Ο 26χρονος γκαρντ ο οποίος μάλιστα συνήθως ξεκινά στην πρώτη πεντάδα έχει αφήσει οριστικά πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Έτσι ο μοναδικός απών θα είναι ο Πάου Γκασόλ.

Με δηλώσεις του τόνισε ότι αισθάνεται απόλυτα έτοιμος για την πρόκληση. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Θα έλεγα ότι είμαι 100% έτοιμος τώρα. Οι περισσότεροι θέλουν να έχουν ρυθμό. Έτσι θεωρώ ότι είναι οι περισσότεροι επαγγελματίες αθλητές.

Θέλουμε λίγη ξεκούραση. Ίσως δύο με τρεις μέρες. Αλλά όταν φτάσεις στην τέταρτη ή πέμπτη μέρα τότε πιστεύεις ότι μπορεί να σε επηρεάσει. Μπορεί να βγεις υποτονικά μετά από αυτήν την κατάσταση. Έτσι ήμασταν στο πρώτο παιχνίδι με τους Σέλτικς μετά από τη σειρά με το Ντιτρόιτ. Αλλά όσον αφορά εμένα είμαι έτοιμος να παίξω.

Το ευχαριστήθηκα που έπαιξα στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς. Εύχομαι να μπορούσα να είχα παίξει νωρίτερα. Ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ