15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μόσορας, η επιστροφή!

Ο Γιώργος Μόσορας ανήκει και πάλι στον Μίλωνα, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να συνεχίζει την... επιχείρηση επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες και τον Έλληνα «άσο» να τη στηρίζει, ως ακόμη μια σπουδαία λύση στο «πλούσιο» ρόστερ της, επιστρέφοντας στο μέρος, όπου ξεκίνησε το μπάσκετ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή ενός δικού μας παιδιού στην οικογένεια του Μίλωνα. Ο Γιώργος Μόσορας που πριν μερικά χρόνια είχε φύγει από την ομάδα μας, επιστρέφει και πάλι, και όλοι ελπίζουμε να αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας, στην προσπάθεια που κάνουμε για την επαναφορά του Συλλόγου εκεί που του αρμόζει.

Ο Γιώργος αφού έπαιξε τα τελευταία χρόνια σε εφηβικές ομάδες με πρωταγωνιστικούς ρόλους, τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του Ίκαρου Νέας Σμύρνης με μεγάλη επιτυχία.

Όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Γιώργος γύρισε για να μείνει για πολλά χρόνια, και να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες μας τα επόμενα χρόνια.»

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας οι άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν.

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος Συλλόγου: Ο Γιώργος είναι ένας αθλητής που προσωπικά εδώ και πάρα πολύ καιρό ήθελα να επιστρέψει στην ομάδα μας. Εκτιμώ ιδιαίτερα και τον Γιώργο αλλά και συνολικά την οικογένεια του, και εύχομαι από καρδιάς, να μπορέσει η Ομάδα μας να επανέλθει εκεί που της αξίζει στηριζόμενη και σε δικά μας παιδιά. Γιώργο μου καλή επιτυχία με υγεία πάνω από όλα, και τα καλύτερα έρχονται!!.

Νίκος Κολίντζας Γενικός Γραμματέας Συλλόγου: Ο Μίλωνας είναι εδώ και χρόνια ένα κομμάτι της καρδιάς μου, και όταν βλέπω, τώρα που κατά γενική ομολογία ο Μίλωνας βρίσκεται σε ένα πολύ σωστό δρόμο για την επαναφορά του εκεί που του αξίζει, να επανέρχονται στην ομάδα μας, αγαπημένα δικά μας παιδιά η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη. Γιώργο καλώς ήρθες και τα καλύτερα έρχονται.

Νίκος Στεργίου μέλος της επιτροπής μπάσκετ: Όντας το πιο παλιό μέλος της επιτροπής μπάσκετ, είχα την τύχη να έχω δει πολλές φορές τον Γιώργο με την πρασινόμαυρη φανέλλα. Θεωρώ πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, με την προοπτική που δείχνει, αλλά και με την έξωθεν καλή μαρτυρία, το να μπορεί να φέρνει πίσω στις τάξεις της αθλητές με τόσο μεγάλη προοπτική. Γιώργο καλή χρονιά με υγεία, και το λέω σε όλους » Ο ΜΙΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕς ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου το καλοκαίρι, και οι δύο πλευρές θα ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την επιλογή μας.

Στέλλα Παπανδρεοπούλου μέλος της επιτροπής μπάσκετ: Αν και είμαι η πιο φρέσκια σε αυτή την υπέροχη παρέα, ειλικρινά ο τρόπος που όλοι μας προσεγγίζουμε τον κάθε αθλητή η παλιό η νέο η παλιό που επιστρέφει με έχει εντυπωσιάσει. Η χαρά όλων των ανθρώπων του Μίλωνα για την επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια, του Γιώργου στην ομάδα είναι προφανής. Από την πλευρά μου αυτό που βλέπω, είναι ένας αθλητής που έχει το βασικό γνώρισμα όσων κάνουν καριέρα. Είναι πολύ διψασμένος και πολύ εργατικός. Γιώργο εύχομαι από καρδιάς να έχουμε μια υπέροχη χρονιά!

Δημήτρης Αποσκίτης προπονητής : Πριν από δύο χρόνια όταν είχα την ευθύνη της Εφηβικής ομάδας, είχα και πάλι κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να φέρω τον Γιώργο στην ομάδα, χωρίς επιτυχία, με βασικότερο πρόβλημα στην τότε συνεργασία μας, το ότι ο Γιώργος ήθελε να τιμήσει τον λόγο του σε ένα άλλο σωματείο, κάτι που εκτίμησα πάρα πολύ. Άλλωστε τα παραδείγματα παιχτών που δεν κάνουν το ίδιο, είναι πολλά……  Τρία χρόνια μετά είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ξέρω ότι θα έχω επιτέλους τον Γιώργο στην ομάδα μου. Γιώργο εύχομαι ειλικρινά να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. και να αποτελέσεις ένα σημαντικό μέλος της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Γιώργος Μόσορας: Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα που ξεκίνησα. Αν και η επαφή μας έγινε αργά, βλέπω όντως ένα σωματείο και ανθρώπους με όραμα. Πριν τρία χρόνια είχα μιλήσει με τον κόουτς για να επιστρέψω, και αν και βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί από την μια έστω και προφορικά είχα αποδεχθεί την πρόταση από ένα άλλο σωματείο, από την άλλη από τότε έβλεπα έναν άνθρωπο με όραμα που μου άρεσε, τελικά  υπερίσχυσε η ηθική μου και δεν ήρθα στην Ομάδα. Τώρα όμως υπόσχομαι και στον κόουτς αλλά και στους ανθρώπους του Μίλωνα, ότι θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η Ομάδα τους στόχους της. Καλή χρονιά σε όλους !!!!!!!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ