21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μόνιμος κάτοικος Τενερίφης ο Μπάσας (vid)

Ένας παίκτης στον οποίο η Ιμπεροστάρ Τενερίφε, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον όμιλο του BCL, έδωσε μια ευκαιρία στην ACB πριν από δύο χρόνια, άρπαξε την ευκαιρία και πλέον μοιάζει έτοιμος να... βγάλει κι αυτός ρίζες στο νησί όπως έχουν κάνει ο Μπεϊράν, ο ΣανΜιγέλ, ο Αμπρομάιτις. Ο λόγος για τον Φεράν Μπάσας ο ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα ως το 2021.

Ο Μπάσας έμαθε μπάσκετ στις Ακαδημίες της Μπανταλόνα (29/4/1992).

Η πρώτη του χρονιά στην κατηγορία των μεγάλων με τον Τσους Βιδορέτα να του δίνει την μεγάλη ευκαιρία είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά έδειξε και τι μπορεί να κάνει τόσο με το σουτ του, όσο και με την πάσα του, ειδικότερα όσο αποκτούσε μεγαλύτερο θάρρος-θράσος στο παρκέ, αγώνα με τον αγώνα. Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Basketball Champions League πριν από δύο χρόνια, συμπαίκτης του Γιώργου Μπόγρη. Σε μια χρονιά σημαδιακή για την Ιμπεροστάρ Τενερίφε, καθώς ήταν αυτή που της έδειξε πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ανιάνο Καμπρέρα τόνισε: "Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Ο Φεράν είναι ήδη ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας, γιατί βελτιώνεται κάθε χρόνο. Με αυτή την ανανέωση θέλουμε να δείξουμε πως σκεφτόμαστε και το αύριο και να διασφαλίσουμε την δική του εξέλιξη μαζί μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ