21.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μόνιμος κάτοικος Μάλαγα ο Ντίεθ (vid)

Η Ουνικάχα Μάλαγα αναζητά προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Ζοάν Πλάθα. Δεν κάθεται όμως και με σταυρωμένα χέρια. Και προχωρά με το ρόστερ, κάνοντας την αρχή από τους παίκτες που είχε στη διάθεσή της. Πρώτη υπογραφή αυτή του Ντάνι Ντίεθ, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν την συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Ντίεθ είναι ήδη τρία χρόνια στους "πράσινους" και είναι από τους πιο σημαντικούς Ισπανούς παίκτες της ACB, όντας παράλληλα και σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Ο ύψους 2.03 φόργουορντ έχει ήδη αγωνιστεί 179 φορές με την ομάδα. Φέτος σε 56 αγώνες είχε μέσο όρο 5,4 πόντους και 2,6 ριμπάουντ. Ο ίδιος τόνισε πως θεωρεί την Μάλαγα δεύτερο σπίτι του, για να προσθέσει: "Ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ τα τρία αυτά χρόνια. Έχουμε ζήσει άσχημες στιγμές, αλλά και πολύ καλές, όπως η κατάκτηση του EuroCup. Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Ως ομάδα, ως παίκτες είμαστε πολύ ενωμένοι, έχω κάνει πολλούς φίλους εδώ και είμαστε πολύ καλά μαζί. Είμαστε φίλοι και σχεδόν σαν οικογένεια. Επιστρέφουμε στο EuroCup με φιλοδοξία και με στόχο την επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Θα παλέψουμε σε κάθε αγώνα στην ACB, στο Eurocup και με στόχο και την παρουσία στο Copa del Rey".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ