23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μυκονιάτης: «Δύσκολη πρεμιέρα»

Δύσκολο χαρακτήρισε το πρόγραμμα της Stoiximan.gr Basket League για το Ρέθυμνο, όπως διαμορφώθηκε μετά την κλήρωση της Δευτέρας (23/07), ο Σταύρος Μυκονιάτης.

Οι Κρητικοί θα δώσουν τον πρώτο αγώνα τους στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον 47χρονο τεχνικό να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είναι δύσκολο το κομμάτι της πρεμιέρας, ξεκινώντας με ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θα προτιμούσαμε βέβαια να ξεκινούσαμε στην έδρα μας, αλλά και σε αυτήν την περίπτωση θα είχαμε ένα το βάρος του "πρέπει"».

Συνεχίζοντας, σχολίασε και τα επόμενα παιχνίδια τους στο νέο πρωτάθλημα: «Μετά ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο "Μελίνα Μερκούρη" με Λαύριο και ΑΕΚ και έπειτα πάμε στο ΟΑΚΑ για να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Εάν αποκωδικοποιήσουμε αυτήν την τετράάδα των ματς σαφώς είναι μια δύσκολη κλήρωση. Πιστεύω, όμως, ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Ούτως ή άλλως όλοι θα παίξουν με όλους, απλά αλλάζει η σειρά, ενώ το ταμείο γίνεται στο τέλος. Σκοπός είναι να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Πρέπει να δούμε βέβαια και τη δική μας την ομάδα και τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά θα έχουμε τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε καλύτερα την κλήρωση. Με μια πρώτη ματιά, πάντως, το πρόγραμμα είναι δύσκολο».

Όσον αφορά στο επίπεδο του πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, θεωρεί πως θα είναι ποιοτικότερο και πιο ανταγωνιστικό εν συγκρίσει με το περσινό: «Από την άλλη μεριά, βέβαια, στο φετινό πρωτάθλημα δεν νομίζω πως υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα ποιοτικό και ανταγωνιστικό σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Όλες οι ομάδες αναμένεται να εμφανιστούν αρκετά ενισχυμένες και δυνατές. Η ομάδα που θα μείνει πιστή στο προπονητικό πρόγραμμά της και θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες στο τέλος θα μπορέσει και να πετύχει τους στόχους της».

Ο προπονητής του Ρεθύμνου αναφέρθηκε και στις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, καθώς και στη φωτιά που ξέσπασε στις Βρύσες ΧανίωνΔιαβάστε, εδώ, αναλυτικά τι είπε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ