23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μπράουν: «Κατέρρευσαν τα πάντα όταν έφυγε ο Κάτας»

Για την φυγή του Όντεντ Κάτας από τον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ ώστε να αναλάβει αυτόν του Παναθηναϊκού, μίλησε ο παίκτης της ομάδας, Τζέι Κόβαν Μπράουν, σε μέσο του Ισραήλ. Ο Αμερικανός είπε τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, περιγράφοντας την σημασία που είχε ο 46χρονος τεχνικός στην ομάδας της Ιερουσαλήμ.

Μιλώντας σε μέσο του Ισραήλ, ο άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ, τόνισε χαρακτηριστικά ότι η μετακίνηση του Κάτας από την Χάποελ στον Παναθηναϊκό συγκρίνεται με την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς του!

«Όταν έφυγε ο Κάτας τα πάντα κατέρρευσαν στην ομάδα. Τη στιγμή που έμαθα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ένιωσα να έφυγε ένα μέλος της οικογένειάς μου. Σαν να πέθανε ένας δικός μου άνθρωπος. Κάτι το οποίο δεν μπορείς να ξεπεράσεις»

Ο 31χρονος Αμερικανός δικαιολόγησε αυτή του την έκφραση με το πόσο καλά ήξερε ο προπονητής τους παίκτες και οι παίκτες τον προπονητή, σε ρυθμό που η ομάδα απέδιδε κάτω από ένα εξαιρετικό και υγιές μπασκετικό κλίμα.

«Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τη συνήθεια. Μας ήξερε, τον ξέραμε καλά και ήταν πολύ λυπηρό που έφυγε από την ομάδα. Για παράδειγμα, πέρυσι, δεν είχαμε πολλές ήττες, αλλά όταν χάναμε ο Όντεντ ήταν εκεί για να μας επαναφέρει. Να τονώσει την ψυχολογία μας. Ήξερε πώς να το κάνει. Υπήρχε χιούμορ και μια υγιής ατμόσφαιρα.»

O Τζέι Κόβαν Μπράουν αποτελεί εδώ και καιρό έναν εκ των βασικών υποψήφιων για αποχώρηση από το ρόστερ των Ισραηλινών, ύστερα από 3 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, και νωρίτερα τη φετινή χρονιά, είχε ακουστεί το όνομά του και ως πιθανός στόχος του Παναθηναϊκού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ