24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Μποχωρίδης, 53 ημέρες μετά (pics)

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα πατήσει ξανά παρκέ, ύστερα από διάστημα 53 ημερών, καθώς έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Basket League.

Χρειάστηκε να φθάσουμε στην 8η αγωνιστική ώστε ο 25άχρονος γκαρντ να δει ξανά το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν την Κυριακή (24/11, 17.00) στο Αλεξάνδρειο το Περιστέρι, με το Λευτέρη Μποχωρίδη που ταλαιπωρήθηκεαπό πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό καρπό να επανέρχεται στη δράση. Από την άλλη, το ντεμπούτο του με την κίτρινη φανέλα θα κάνει ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ.

Ο Άρης έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη φέτος, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ, εντός έδρας. «Έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο και όλος ο οργανισμός πρέπει να αναδείξει αντανακλαστικά. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Ο κόσμος μας δεν έχει σταματήσει να στηρίζει και να υποστηρίζει την ομάδα στα δύσκολα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ώθηση, την οποία μας δίνει η έδρα μας, όπως επίσης και την ώθηση που μας δίνει η επανεμφάνιση του αρχηγού μας, του Λευτέρη Μποχωρίδη, και βήμα βήμα να φθάσουμε στη νίκη», ανέφερε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε για τελευταία φορά ο Λευτέρης Μποχωρίδης:

 

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με γύψο στο χέρι:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ