18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπουντενχόλζερ: «Βρισκόμαστε σε καλό σημείο με το Γιάννη»

Η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον αν θα ανανεώσει πρόωρα με τους Μιλγουόκι Μπακς για να πάρει ένα supermax συμβόλαιο και να μείνει στα «ελάφια» μέχρι και το 2026 ή αν θα προτιμήσει να τελειώσει και αυτή η σεζόν για να βγει στη free agency το καλοκαίρι του 2021 είναι το θέμα που μονοπωλεί το NBA τον τελευταίο καιρό και όχι αδίκως, μιας και μιλάμε για τον back-to-back πολυτιμότερο παίκτη της λίγκας! 

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον προπονητή των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ σε τι φάση βρίσκονται οι μεταξύ τους σχέσεις με τον «Greek Freak» εν αναμονή της απόφασης και εκείνος εμφανίστηκε ευγνώμων για τη συνεργασία του με τον Γιάννη και συγκρατημένα αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 51χρονος τεχνικός: «Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει. Θέλει να τον προπονείς σκληρά. Δεν γνωρίζω άλλους αθλητές που να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνον, όμως ο Γιάννης ζητάει όλο και πιο σκληρή προπόνηση, την αποδέχεται, την αποζητά. Σαν προπονητής, αυτό θέλεις στην προετοιμασία της ομάδας σου. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και αισθανόμαστε καλά για τις συζητήσεις. Νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλό σημείο και εκείνος και η ομάδα. Εχουμε τους ίδιους στόχους. Είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ