18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπουλς: Δικός τους και ο Ντε Ρόζαν!

Με ιδιάιτερη δυναμική συνεχίζουν την παρουσία τους στο φετινό παζάρι των ελεύθερων παικτών οι Σικάγο Μπουλς, καθώς μετά τον Λόνζο Μπολ έκαναν δικό τους και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν!

Η περίοδος της παρουσίας του Αρτούρας Καρνισόβας στο πόστο του αρχηγού των αθλητικών δραστηριοτήτων των Σικάγο Μπουλς ήταν δεδομένο πως θα είχε μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα όσα ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια και ήδη από τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην ομάδα του Σικάγο, ο Λιθουανός, μαζί με τον GM, Μαρκ Έβερλεϊ, έχει αλλάξει πολλά πράγματα. Η απόλυση του Τζιμ Μπόιλεν και η αντικατάστασή του με τον Μπίλι Ντόνοβαν ήταν η αρχή, η ανταλλαγή του Νίκολα Βούτσεβιτς η συνέχεια, όμως στη φετινή Free Agency, οι Μπουλς δείχνουν να τα δίνουν όλα για όλα.

Έτσι, μετά την απόκτηση του Λόνζο Μπολ, σειρά πήρε και η υπογραφή του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο 31 ετών φόργουορντ υπεγραψε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας έναντι με 85 εκατομμυρίων με τους Σπερς και έφυγε άμεσα με ανταλλαγή για το Σικάγο, με τους Μπουλς να δίνουν ως αντάλλαγμα τον Θαντέους Γιανγκ, τον Αλ-Φαρούκ Αμίνου και το πικ πρώτου γύρου τους από το ντραφτ του 2025. Έτσι, ο Ζακ ΛαΒίν πλαισιώνεται από τρεις παίκτες πρώτης γραμμής τον τελευταίο ένα χρόνο, σε μία προσπάθεια η ομάδα της "Πόλης των Ανέμων" να ξεφύγει από την διαρκή μπασκετική μετριότητα.

https://twitter.com/wojespn/status/1422650517847789577



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ