17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπουλς: Κυνηγάνε “διπλό χτύπημα” με Μπολ – ΝτεΡόζαν! (vid)

Σε δύο βήματα κινούνται οι Σικάγο Μπουλς, με τον Αρτούρας Καρνισόβας να θέλει να πλαισιώσει με ταλέντο και εμπειρία το δίδυμο Ζακ Λαβίν και Νίκολα Βούτσεβιτς, ψάχνοντας το "κόλπο γκρόσο" με ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν και Λόνζο Μπολ!

Σε δύο...συν έναν στόχους φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί στο Σικάγο ενόψει της Free Agency που ξεκινάει απόψε το βράδυ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Λόνζο Μπολ είναι η απόλυτη προτεραιότητα, κάτι που γνωρίζουμε εδώ και καιρό, όμως παράλληλα, το Σικάγο κοιτάζει και την περίπτωση του επίσης restricted Free Agent, ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν!

Όπως αναφέρει ο Μπράιν Ουίντχορστ του ESPN, οι Bulls προσπαθούν να κινηθούν παράλληλα σε δύο μέτωπα μέσα από τη μέθοδο του sign and trade. Από τη μία, θέλουν να πείσουν τον Λόνζο Μπολ και τους Πέλικανς σε μία ανταλλαγή που θα φέρει τον Restricted Free Agent Μπολ στο Σικάγο, χωρίς να χρειαστεί να δοκιμαστεί η διάθεση των Πέλικανς να ισοφαρίσουν την προσφορά συμβολαίου των Μπουλς, η οποία πιθανώς να συνδυαστεί με κάποια άλλη ομάδα, ώστε να πάρει η Νέα Ορλεάνη όσα θέλει για τον μεγάλο αδερφό της οικογένειας Μπολ.

Στο δεύτερο κομμάτι, αυτό του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, κλειδί είναι ο Λάουρι Μάρκανεν. Ο Φινλανδός, που είναι και αυτός restricted Free Agent, ενδιαφέρει τους Σπερς, και οι Μπουλς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το ενδιαφέρον για να κάνουν δικό τους τον ΝτεΡόζαν, παρά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του ΝΒΑ. Όπως αναφέρει ο Ουίντχορστ, στόχος είναι ένα διπλό sign and trade, όπου ΝτεΡόζαν και Μάρκανεν θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια κάνοντας παράλληλα τα αντίθετα ταξίδια, σε μία προσπάθεια των Μπουλς να αναβαθμίσουν δραματικά το ταλέντο του ρόστερ τους.

Αυτό έχει ένα βασικό εμπόδιο: τον Ζακ ΛαΒίν. Ο σταρ των Μπουλς έχει εκφράσει το γεγονός πως θέλει αυτό το καλοκαίρι μία σημαντική αύξηση στο συμβόλαιό του, κάτι που αν γίνουν αυτές οι δύο κινήσεις δεν θα είναι εφικτο. Έτσι, οι Μπουλς ή θα πρέπει να δυσαρεστήσουν τον νεαρό τους σταρ, για χάρη του ρόστερ τους, ή να πραγματοποιήσουν πολλές... ανακατατάξεις, ώστε να ολοκληρώσουν με αίσιο τρόπο και τα τρία αυτά πολύ απαιτητικά μέτωπα!

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1422301432917680135



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ