19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μπολόνια: Θετικός σε απαγορευμένες ουσίες ο Χάντερ

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανανέωσή του συμβολαίου του με την Βίρτους Μπολόνια, η Ιταλική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την τιμωρία του Βινς Χάντερ, καθώς ο Αμερικανός βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών!

Όπως ανακοινώθηκε, ο Χάντερ πέρασε έλεγχο για απαγορευμένες ουσίες μετά το τέλος του τέταρτου αγώνα των τελικών του πρωταθλήματος Ιταλίας, αγώνα που η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια. Τα αποτελέσματα του ελέγχου, έδειξαν ότι βρέθηκε στον οργανισμό του ένα παράγωγο της μαριχουάνας, το οποίο είναι φυσικά στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες. Επακόλουθο αυτού είναι πως ο 27χρονος Αμερικανός θα τιμωρηθεί  από την ομοσπονδία αντι-ντόπινγκ της γειτονικής χώρας με ποινή αποκλεισμού (χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τον ακριβή χρόνο της) από τα γήπεδα, κάτι που φυσικά προκαλεί προβληματισμό στους υπεύθυνους της Βίρτους, μόλις λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του νέου, διετούς συμβολαίου από τον παίκτη.

Φυσικά, αναμένεται να δούμε την χρονική διάρκεια αυτής της τιμωρίας και κατά πόσο αυτή θα επηρεάσει τον προγραμματισμό των πρωταθλητών Ιταλίας αλλά και το μέλλον του παίκτη στην πόλη του Ιταλικού βορρά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ