20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Βίρτους Μπολόνια: “Δένει” τον Βινς Χάντερ! (vid)

Στη Βίρτους Μπολόνια για ακόμα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Βινς Χάντερ, καθώς  ο Αμερικανός ψηλός τα βρήκε σε όλα με την ιταλική ομάδα και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πρωταθλητές Ιταλίας μέχρι το καλοκαίρι το 2023.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μπολόνια, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Βινς Χάντερ, θα συνεχίσει την παρουσία του στην ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο. O 27χρονος  μετακόμισε το καλοκαίρι του 2019 στην Ιταλία για λογαριασμό της Βίρτους, με την συνεργασία τους να τους οδηγεί στα ημιτελικά του EuroCup, αλλά και την κατάληψη της κορυφής στην Ιταλία, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

https://twitter.com/Virtusbo/status/1411320529387130880

Οι δύο πλευρές ήταν ευχαριστημένες από τις δύο περασμένες σεζόν και παρά την αλλαγή προπονητή, ο Χάντερ δεν θα σταματήσει να θεωρείται βασικό γρανάζι της Ιταλικής ομάδας. Η κοινή θέληση ομάδας και παίκτη να ανανεώσουν την συνεργασία τους ήταν δεδομένη, όπως ανέφεραν και δημοσιεύματα από την Ιταλία, και έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου (3/7), η Βίρτους ανακοίνωσε και επίσημα την υπογραφή του νέου συμβολαίου, που κρατάει τον Χάντερ στον Ιταλικό βορρά για δύο ακόμα χρόνια.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Αμερικανού από τη φετινή του σεζόν:

https://www.youtube.com/watch?v=PpZTlFVomOQ&feature=youtu.be

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ