23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπολμάρο: «Εντυπωσιακός ο Καλάθης!»

Για την προοπτική του NBA μίλησε το πιο... καυτό περιουσιακό στοιχείο της  Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός Λεάντρο Μπολμάρο, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τον συμπαίκτη του στους "Μπλαουγκράνα", Νικ Καλάθη!

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος γκαρντ των Καταλανών μίλησε στο Ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων σχετικά με την παρουσία του τη φετινή σεζόν στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, την πιθανότητα να κάνει το ταξίδι για το NBA μετά το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και το αν θα μπορέσει να βαδίσει στα βήματα του τεράστιου Μανού Τζινόμπιλι:

«Απομένουν ακόμα 3-4 μήνες για να τελειώσει η σεζόν. Εν συνεχεία, θα συζητήσω μαζί με τον ατζέντη και την οικογένειά μου για το μέλλον μου. Αν, δηλαδή είναι καλύτερο να φύγω ή να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα. Νιώθω άνετα και στις δυο θέσεις των γκαρντ, όμως μου αρέσει περισσότερο να παίζω σαν σούτινγκ γκαρντ. Ο Μανού είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Είναι ένα είδωλο για τους Αργεντινούς και τον θαυμάζω. Μου λείπουν ακόμα πολλά πράγματα ώστε να καταφέρω να τον φτάσω έστω και στο ελάχιστο, δεν έχω πετύχει τίποτα. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να ακολουθήσω τα βήματά του».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Νικ Καλάθη ως μέντορά του στην ομάδα, ο Μπολμάρο... έσταξε μέλι, αποθεώνοντας τον άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού: «Είναι εντυπωσιακό πώς παίζει. Δεν χάνει τίποτα! Πάντα μου λέει ότι πρέπει να έχω τον έλεγχο του παιχνιδιού, να βλέπω τους αμυντικούς που έχω απέναντί και να εκμεταλλευτώ τα πλεονεκτήματά μου».

Ο Μπολμάρο επιλέχθηκε με το 23ο πικ του φετινού ντραφτ από τους Νιου Γιορκ Νικς, με τους Νικς να τον ανταλλάσουν άμεσα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς για τον Ιμάνουελ Κουίκλι, που επιλέχθηκε 2 θέσεις αργότερα και κάποια πρόσθετα πικς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ