21.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπλοκάρει τα πάρτι στην Ατλάντα το ΝΒΑ

Το All Star Game είναι εδώ και το ΝΒΑ έχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση κορονοϊός και για μία ακόμη φορά. Αυτή τη φορά έλαβε και έξτρα μέτρα που δεν αφορούν τους παίκτες ή τους προπονητές, αλλά όσους προανήγγειλαν πάρτι στην Ατλάντα ενόψει του αγώνα των αστέρων.

Ο Μαρκ Στάιν αποκάλυψε πως το ΝΒΑ έχει στείλει τουλάχιστον 200 επιστολές σε επιχειρήσεις (μπαρ, εστιατόρια κλπ) τονίζοντας πως το παιχνίδι είναι καθαρά τηλεοπτική υπόθεση και δεν επιτρέπονται συναθροίσεις για την παρακολούθησή του.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Δήμαρχος της πόλης, Κέισα Μπότομς, είχε ζητήσει από τους συμπολίτες της να μην προχωρήσουν στη διοργάνωση κάποιου πάρτι και φυσικά να μην επιχειρήσουν να μπουν στο γήπεδο με κάποιο τρόπο, καθώς απαγορευόταν η παρουσία θεατών. Παρά την απαγόρευση εντοπίστηκαν τουλάχιστον 200 ανακοινώσεις για συγκεντρώσεις που θα είχαν επίκεντρο το All Star Game! Και σ' αυτούς ήταν που έστειλε τις επιστολές το ΝΒΑ.

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα πάντως και για όσους νόμιμα βρεθούν στην Ατλάντα για το παιχνίδι. Παίκτες, προπονητές, επιτελεία και οικογένειες των παικτών θα μείνουν όλοι σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, από το οποίο δεν θα επιτρέπεται να βγουν, παρά μόνο όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσουν από την πόλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ