20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπλεξίματα με το νόμο για Ντελφίνο

Μπελάδες έχει τελευταία με τις δικαστικές και φορολογικές αρχές της χώρας του ο Κάρλος Ντελφίνο, ο οποίος καλείται εν πολλοίς να αποδείξει ότι... δεν είναι ελέφαντας! Ο χρυσός ολυμπιονίκης του 2004 με την Εθνική Αργεντινής, ο πατέρας του και τρία ακόμα άτομα, εκ των οποίων το ένα διαφεύγει, κατηγορούνται από τον εισαγγελέα της επαρχίας Σάντα Φε, γενέτειρας του παίκτη, για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο εισαγγελέας ερευνά την υπόθεση πώλησης ενός ακινήτου, ιδιοκτησίας του Κάρλος Ντελφίνο, σε έναν έμπορο ναρκωτικών! Δέχεται μεν ότι ο Ντελφίνο και ο πατέρας του δεν έχουν καμία σχέση με εμπόριο ναρκωτικών, ισχυρίζεται ωστόσο ότι όφειλαν να γνωρίζουν ότι η προέλευση των χρημάτων, που έλαβαν ως αντίτιμο για την πώληση του ακινήτου, δεν ήταν νόμιμη.

Ο συνήγορος του Ντελφίνο από την άλλη υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν μπορούσε να γνωρίζει από πού προέρχονταν τα χρήματα και απέδωσε στην κακή τύχη το γεγονός ότι ο Αργεντινός διεθνής διαπραγματεύτηκε την πώληση του ακινήτου του με έναν έμπορο ναρκωτικών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ