17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπλέιζερ: “Αγαπάμε τον Γιάννη και αυτός εμάς”

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν κάνει και την καλύτερη χρονιά, για τα δεδομένα της και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αμφισβητηθεί αρκετά. Μετά τη χθεσινή νίκη της όμως επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ήρθε η σειρά των παικτών να δηλώσουν την στήριξη στον προπονητή τους μέσω του Οζ Μπλέιζερ.

"Υπάρχει μεγάλη πίεση φέτος και υπήρχε και στον συγκεκριμένο αγώνα", δήλωσε μετά τη νίκη επί της Χάποελ εκτός έδρας και πρόσθεσε: "Είμαστε όλοι με τον Γιάννη (Σφαιρόπουλο). Τον αγαπάμε και μας αγαπάει και μας στηρίζει κι αυτός. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και να συνεχίσουμε κάνοντας μια καινούρια αρχή. Είναι πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν γι' αυτό και η ομάδα είναι σημαντική για πολύ κόσμο. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα και να δίνουμε το καλύτερο".

Πριν λίγες μέρες η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε εκφράσει τη στήριξή της στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και στους συνεργάτες του μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Παράλληλα, έχει αρχίσει η προσπάθεια για αλλαγές στο ρόστερ, αναζητώντας τις λύσεις εκείνες που θα οδηγήσουν σε καλύτερα αποτελέσματα. Μερίδα ΜΜΕ στο Ισραήλ τοποθετεί και τον Μπράιαν Ανγκόλα της ΑΕΚ στη λίστα της Μακάμπι, ξεκαθαρίζοντας πως η ελληνική ομάδα ήταν αρνητική και πως αν ο παίκτης πρόκειται να φύγει, θα φύγει μόνο σε συγκατάθεσή της, αφού δεν υπάρχει κάποια σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ