19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μπλέιζερς: Ο Μπίλαπς ήρθε, ο Λίλαρντ ίσως φύγει (vids)

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Τσόνσεϊ Μπίλαπς, προκειμένου να αντικαταστήσει στην άκρη του πάγκου τους τον Τέρι Στοτς.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον 44άχρονο παλαίμαχος γκαρντ να αναλαμβάνει την ομάδα, η οποία τερμάτισε φέτος στην 6η θέση της Δύσης, αλλά αποκλείστηκε μόλις στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ με 4-2 από τους Ντένβερ Νάγκετς. Το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών θα είναι πενταετούς διάρκειας.

Ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς έχει πολύ καλή σχέση με τον Ντέμιαν Λίλαρντ κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποκτήθηκε. Ο 30χρονος γκαρντ επιλέχθηκε στο νούμερο 6 του ντραφτ του 2012 από τους Μπλέιζερς κι έχει αναδειχθεί έξι φορές all star (2014, 2015, 2018-2021), αλλά τελευταία φέρεται δυσαρεστημένος από τις κινήσεις που γίνονται στο Πόρτλαντ, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να θεωρούν πιθανό να ζητήσει ανταλλαγή.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1WqzbAJNWs

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, μάλιστα, φαίνεται πως πολύ θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όπως αναφέρεται, άλλωστε, είναι διατεθειμένοι να δώσουν ως αντάλλαγμα τον Μπράντον Ίνγκραμ μαζί με κάποιες επιλογές ντραφτ πρώτου γύρου, προκειμένου να τον φέρουν στη Νέα Ορλέανη, για να κάνει δίδυμο με το Ζάιον Ουίλιαμσον.

https://www.youtube.com/watch?v=Ud9vI8r7Dnk

Το συμβόλαιο του Ντέμιαν Λίλαρντ ολοκληρώνεται το 2024 και είναι συνολικού ύψους 140 εκατ. δολαρίων. Αποτελεί, φυσικά, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

https://www.youtube.com/watch?v=RxxueDqPAyU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ