16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπλάζιτς στο basketa.gr: «Ποιοτική η Ελλάδα, ηγέτης μας ο Ντράγκιτς»

Η Σλοβενία δεινοπάθησε για να κερδίσει την Φινλανδία και περιμένει την Ελλάδα στην τρίτη και καθοριστική αγωνιστική του Α' Ομίλου. Ο Γιάκα Μπλάζιτς με δηλώσεις του στο basketa.gr εξήρε τους Παππά και Μπουρούση, τόνισε πως η ομάδα του είναι, πλέον, ώριμη ενώ αποθέωσε τον Γκόραν Ντράγκιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Παππά και Μπουρούση: «Είναι από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας, δημιουργούν και για τους υπόλοιπους, ο Παππάς απέξω, ο Μπουρούσης από μέσα. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, κι αν δεν κάνω λάθος προέρχονται όλοι από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Έχουν ποιότητα, τους αντιμετωπίζω αυτά τα χρόνια, θα είναι σκληρό παιχνίδι».

Για την άποψη του για την Εθνική: «Πολύ καλή ομάδα, ακόμα και χωρίς τον Αντετοκούνμπο, αλλά παραμένουν ποιοτικοί, παίζουν μαζί χρόνια και διαθέτουν χαρακτήρα. Είναι δύσκολο να παίζεις μπροστά στον κόσμο τους και θα είναι έτοιμοι μετά την σημερινή ήττα».

Για το πώς θα πετύχει η Σλοβενία: «Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, είχαμε καλή ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν φτάναμε στον ημιτελικό. Το σκεπτόμαστε πολύ φέτος, είμαστε έτοιμοι και ώριμοι, αλλά υπάρχει ακόμα καιρός, βρισκόμαστε στην αρχή».

Για τον ρόλο του Ντράγκιτς: Θέλει να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην Σλοβενία και πως η Σλοβενία βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το δείχνει σε κάθε ματς, είναι ο ηγέτης μας και πρέπει να τον ακολουθούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ