19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπιτς: «Να αγωνιστούμε και για τον Τσαλμπούρη»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ και με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στη Θεσσαλονική με τον Άρη (20/3), ο Μπο Μπιτς υποστήριξε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί και για τον άτυχο Γιώργο Τσαλμπούρη.

Το φινάλε της Basket League πλησιάζει και ένας αγώνας ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ εκτός από βαθμολογικό ενδιαφέρον, διαθέτει και θέμα γοήτρου και ο Μπο Μπιτς ανέφερε στο προσωπικό του blog στον ιστότοπο του ΕΣΑΚΕ ότι σε αυτούς τους αγώνες μετράει το πάθος, ενώ ένα επιπλέον κίνητρο είναι να αγωνιστούν και για τον τραυματία Γιώργο Τσαλμπούρη.

Αναλυτικά το blog του Μπο Μπιτς:

"Θα παίξουμε και για τον Τσαλμπούρη

Αγώνας 19ος

Εναντίον του Άρη, 20/03/21

Είναι εβδομάδα ντέρμπι!!! Στο βιβλίο της ιστορίας του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης θα προστεθεί ένα ακόμη κεφάλαιο αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς έχουμε να παίξουμε με τον Άρη, σε ένα άλλο σημείο της πόλης.

Όπως πάντα, σε αυτά τα παιχνίδια αυτό που έχει σημασία και μετράει είναι το πάθος και η διάθεση για μάχη από την αρχή έως το τέλος. Και αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι διαφορετικό. Αν και θα είναι ένας ακόμη αγώνας χωρίς θαυμαστές, νομίζω ότι η ένταση θα υπάρχει και θα φανεί στο παρκέ.

Πρέπει να παίξουμε σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο από ότι την τελευταία φορά που παίξαμε με τον Άρη, αν θέλουμε να φύγουμε από το γήπεδό τους με τη νίκη. Ο Άρης παίζει πολύ καλά τελευταία και στο γήπεδό τους, αυτός ο αγώνας θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ