18.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπιλμπάο καλεί και Καββαδά! (vid)

Η Μπιλμπάο βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην ACB και δίνει μάχη για την παραμονή της και όπως φαίνεται έχει εμπιστοσύνη στους ΕΛληνες παίκτες για να την ενισχύσουν στην προσπάθειά της. Μετά την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου ο οποίος ήδη έχει αρχίσει να αγωνίζεται, στο στόχαστρό της έχει μπει και ο Βασίλης Καββαδάς και με την περίπτωσή του να θεωρείται αρκετά προχωρημένη.

Ο διεθνής σέντερ και αρχηγός του Ηρακλή, με μεγάλη συμβολή στην πρόκριση της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ και όντας εκ των πρωταγωνιστών του «γηραιού», είναι πολύ πιθανό να κληθεί άμεσα να ταξιδέψει για το Μπιλμπάο. Αν συμβεί αυτό, θα προστεθεί άλλος ένας κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα Ελλήνων που έχουν ενισχύσει ομάδες από τη χώρα των Βάσκων.

Η ομάδα έχει να δώσει ακόμα πέντε ματς και κυνηγάει ουσιαστικά την Εστουντιάντες, η οποία έχει δύο νίκες περισσότερες αλλά έχει παίξει και τρία ματς παραπάνω. Φουενλαμπράδα, Ομπραντόιρο και Μπέτις έχουν επίσης δυο ματς παραπάνω, αλλά και τέσσερις νίκες περισσότερες οπότε μάλλον έχουν εξασφαλιστεί. 

Στη Basket League που ολοκληρώθηκε για τον Ηρακλή, ο Καββαδάς είχε 12.3 πόντους με  64.6% στο δίποντο και 58% στις βολές, μαζί με 8.9 ριμπάουντ,σε 26'42'' συμμετοχής σε 18 αγώνες.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ