17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπεστ: “Απίστευτο αυτό που ζήσαμε”

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη στο κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Σημαντική νίκη για τηνομάδα, όπως σημαντικό ήταν και το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο, καθώς είχε ανακοινωθεί και sold out. Ο Άαρον Μπεστ στάθηκε στο γεγονός αυτό στα όσα είπε στο paokbc.gr λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για τη Λιθουανία, όπου οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τη Νεπτούνας για το BCL Γι' αυτόν άλλωστε είναι και... γνώριμα λημέρια, καθώς εκεί είχε αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα.
«Αυτό που ζήσαμε στον αγώνα της Κυριακής ήταν κάτι απίστευτο. Ήταν κάτι μοναδικό. Το να βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να είναι δίπλα σου και να συμπαραστέκονται, όλοι μαζί, είναι κάτι ξεχωριστό και η βοήθεια που μας έδωσαν ήταν τρομερή. Μας έδωσαν ενέργεια και μας ώθησαν σε μία πολύ σημαντική νίκη την οποία ψάχναμε απεγνωσμένα. Νομίζω πως η νίκη ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και να συνεχίσουμε έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια».
 
Για τον Μπεστ ο αγώνας στη Λιθουανία είναι ξεχωριστός καθώς πριν από τρία χρόνια είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Γιουβέντους Ούτενα.
«Στη Λιθουανία έπαιξα πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ, έχω αρκετά πράγματα να θυμάμαι και σίγουρα είναι κάτι που το περιμένω. Με ενδιαφέρει βεβαίως μόνο η ομάδα μου. Είμαστε αρκετά πίσω στη βαθμολογία, αλλά όλα είναι πιθανά. Είμαστε καλή ομάδα, πιστεύουμε ο ένας στον άλλο, θα πρέπει να δούμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ