21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπασκόνια: «Φευγάτος» ο Μπάλντουιν (vids)

Υπ’ ατμόν βρίσκεται ο Ουέιντ Μπάλντουιν στην Μπασκόνια, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας στην Ευρωλίγκα και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Το βασκικό συγκρότημα έχασε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου κι εν συνεχεία από τη Μανρέσα στο «Pavellο Nou Congost» για την ACB. Σε αμφότερα τα ματς ο 25άχρονος γκαρντ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

https://www.youtube.com/watch?v=EfYi-vVjzPM

https://www.youtube.com/watch?v=jWVWfXayF3w

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πλέον σε διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας τους, η οποία ξεκίνησε μόλις φέτος το καλοκαίρι. Ο Αμερικανός, που τη σεζόν 2019-2020 ήταν στον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου, είχε σε 39 ματς Ευρωλίγκας πέρυσι με τους Βαυαρούς κατά μέσο όρο 15,3π., 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 27.1’ και φέτος σε τρία παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα 11π., 4,3 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 23.7’.

https://www.youtube.com/watch?v=0PfLLi8b7oQ

https://www.youtube.com/watch?v=Hk3-_beAAck



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ