19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπασκόνια: Νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού

Άλλη μια ομάδα στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης "μπλέκει" με την ταλαιπωρία των θετικών κρουσμάτων κορονοϊού. Ύστερα από περιπτώσεις όπως αυτές του Παναθηναϊκού, αλλά και της Φενέρ, που αναγκάστηκε να αγωνιστεί δίχως τη μισή της ομάδα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπασκόνια ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Βάσκοι, τα τεστ των περασμένων ημερών έφεραν ένα νέο κρούσμα κορονοϊού, το οποίο ανήκει στον Λιθουανό Τάντας Σεντεκέρσκις, ενω στα επαναληπτικά τεστ που διενεργήθηκαν για την εξέταση της πιθανής διασποράς του ιού, εμφανίστηκαν άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία όμως δεν αναφέρονται ονομαστικά.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, οι νοσούντες βρίσκονται σε απομόνωση και χωρίς συμπτώματα, και η ομάδα ακολουθεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η Μπασκόνια, η οποία αποκλείστηκε από την EuroLeague βρίσκεται εν μέσω αγωνιστικού κενού, με την επόμενη της αγωνιστική υποχρέωση να είναι την Πέμπτη 29 Απριλίου, απέναντι στην Ουνικάχα, ελπίζοντας να έχει όλους τους εμπλεκόμενους υγιείς.

https://twitter.com/Baskonia/status/1385176359647993859



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ