19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπαρτομέου για Γιασικεβίτσιους: «Είναι ακόμα ένα άλμα μπροστά»

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και για να τα καταφέρει επιστράτευσε νέο προπονητή, το Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο πρόεδρος Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων μίλησε για το Λιθουανό τεχνικό, ο οποίος αντικατέστησε στην άκρη του πάγκου το Σβέτισλαβ Πέσιτς, μετά την αποχώρησή του από τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Όπως τόνισε: «Για εμάς η άφιξη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ακόμα ένα άλμα μπροστά. Θέλω βεβαίως να ευχαριστήσω το Σβέλτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος κατέκτησε δύο Κύπελλα Ισπανίας και είναι ο άνθρωπος που έφερε και πάλι τον ενθουσιασμό στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Πιστεύω ότι ο Σάρας έρχεται στην ομάδα στην κατάλληλη ηλικία και με τις κατάλληλες γνώσεις».

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Νικ Καλάθη, προσθέτοντας: «Έχουμε υπογράψει το Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός πλέι μέικερ και φυσικά έχουμε και τον Τόμας Ερτέλ. Είναι υπέροχοι παίκτες και με την άφιξη του Σάρας έχουμε μεγάλες ελπίδες για την ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ