20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπαρτζώκας: “Ήμασταν ένα… ναυάγιο»

Στην χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στην Ισπανία από την Μπασκόνια αλλά και την ευκαιρία για μια νίκη γοήτρου, παρά σημασίας, στο αυριανό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (5/3, 21:00) στάθηκε στις δηλώσεις του στη media day των Πειραιωτών ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των Πειραιωτών:

«Πολλά μπορούμε να πούμε πως έφταιξαν στην Ισπανία απέναντι στην Μπασκόνια. Στα τελευταία 15 λεπτά ήμασταν ένα ναυάγιο και νομίζω πως παραιτηθήκαμε από το ματς.

Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Προερχόμαστε από επτά σερί ήττες. Τρία παιχνίδια τα χάσαμε στο τέλος. Η ομάδα επιβαρύνθηκε από αυτές τις αναμετρήσεις. Υπήρχαν παίκτες που έλειψαν σε κομβικούς αγώνες. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και δεν ήμασταν ομάδα στο τέλος κόντρα στην Μπασκόνια.

Υπάρχουν παιχνίδια που είμαστε συμπαγείς και άλλα που θέλουμε να τα κερδίσουμε βγαίνοντας σα μονάδες μπροστά. Το να είσαι επιτυχημένος από αποτυχημένος είναι μικρή απόσταση. Κάναμε λάθη και εμείς και χάσαμε πολλά ματς. Στηρίζουμε το υλικό μας. Το να είμαι όμως σκληρός και να λέω αλήθειες στους παίκτες μου είναι κάτι που οφείλω να κάνω»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ