20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπαντενχόλζερ: «Ο Γιάννης θέλει να παίζει, αλλά πρέπει να μένουμε φρέσκοι!»

Οι Μπρούκλιν Νετς, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν ουσιαστικά ολόκληρο το παιχνίδι δίχως τον Τζέιμς Χάρντεν επικράτησαν εύκολα των Μιλγουόκι Μπακς με 115-107, με τον προπονητή των "Ελαφιών", Μάικ Μπαντενχόλζερ να δέχεται την κριτική για την διαχείριση του ρόστερ του.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μπαντενχόλζερ σχολίασε το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε μόλις 35 λεπτά σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ενώ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, στο οποίο οι Νετς "σάστισαν" με τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Χάρντεν, ο Γιάννης συμμετείχε για 17 λεπτά.

"Νομίζω ότι οι παίκτες που τα έδωσαν όλα" θα εξηγήσει ο Μπαντενχόλζερ. "Όλοι θέλουν να παίξουν 48 λεπτά. Όμως για εμένα, το θέμα είναι να τους έχω σε θέση να ανταγωνιστούν το καλύτερο δυνατό, να βρίσκονται σε μία κατάσταση που θα μπορέσουν να αποδόσουν το μέγιστο. Ο Γιάννης δεν θέλει να βγει ποτέ, το ίδιο και ο Κρις με τον Τζρου. Αλλά έχουμε ένα βαθύρόστερ και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Να το έχουμε έτοιμο και φρέσκο."

Από την άλλη, οι Μπρούκλιν Νετς χρησιμοποίησαν τους δύο αστέρες τους, Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ για 45 και 40 λεπτά αντίστοιχα, με τους δύο παίκτες να ηγούνται της εύκολης επικράτησης των Νετς.

https://www.youtube.com/watch?v=qwDXpJnkDaQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ