23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπακς: Το shimmy του Γιανγκ εκνεύρισε τον Γιάννη (vids)

Ο Τρέι Γιανγκ έκανε και στο «Fiserv Forum» την περίφημη κίνηση shimmy, με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να βγαίνει εκτός εαυτού και να φωνάζει στους συμπαίκτες του για την άμυνά τους.

Πρόκειται για μια περιπαικτική ενέργεια, με την οποία ο 22άχρονος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς θέλησε να δείξει πόσο εύκολα μπορεί να σκοράρει, κουνώντας με χαρακτηριστικό τρόπο τον ώμο του. Ο Έλληνας διεθνής, ωστόσο, στο επόμενο τάιμ άουτ έδειξε να μην ανέχεται τέτοιου είδους κινήσεις και ζήτησε με έμφαση από τους συμπαίκτες του να βγάλουν αντίδραση στην άμυνα.

https://www.youtube.com/watch?v=SZc_LbWkjz8

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα του Τρέι Γιανγκ και μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, τονίζοντας: «Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο μαρκάρισμα του Τρέι Γιανγκ, να τον δυσκολέψουμε. Είναι σπουδαίος παίκτης, έχει συνεχώς την μπάλα στα χέρια του. Ξέρουμε ότι είναι εκεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά και στο ριμπάουντ, μας πήραν δύο-τρία επιθετικά, το ένα ήταν του Κλιντ Καπέλα. Αυτό είναι το σημαντικότερο που πρέπει να βελτιώσουμε. Θα προσαρμοστούμε, δεν πρέπει να τους αφήνουμε εύκολα σουτ. Πρέπει να βρούμε τρόπους για να πετύχουμε. Θα επιστρέψουμε για το δεύτερο παιχνίδι, για να κερδίσουμε. Πρέπει να παλέψουμε, να είμαστε σκληροί. Όλα είναι θέμα προσπάθειας. Δεν θέλεις να χάνεις και να βρίσκεσαι πίσω, ποτέ δεν είναι εύκολο, πρέπει απλά να παλεύεις και να ελπίζεις για το καλύτερο».

Ρωτήθηκε και για το τρίποντο του Κρις Μίντλετον, που θα έστελνε το ματς στην παράταση εάν έμπαινε, κι απάντησε: «Ο Μίντλετον είχε καλό σουτ, δεν το έβαλε, όμως από πλευράς εκτέλεσης ήταν σπουδαίο play. Έχει βάλει τέτοια σουτ. Πρέπει να ζήσουμε και στα εύστοχα και στα άστοχα. Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες στη σειρά, πιστεύουμε σε εκείνον».

https://www.youtube.com/watch?v=B7uS87aWufQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ